søndag den 25. marts 2012

Sikke en dejlig og kreativ weekend jeg har haft. I går scrappede jeg sammén med 14 andre skønne quinder. Jeg fik noget rigitg meget næsten 4 LO og da jeg kom hjem syntes jeg stadig jeg havde energi, så jeg fik lavet mit LO færdigt og så lavede jeg også lige 1½ kort. I dag har jeg nået 2 LO og samtidigt været ude i det skønne vejr vi har haft i dag. Meget af det jeg laver i øjeblikket kommer ikke på bloggen, da det er en bestilling på et 30*30 album til en konfirmation her til mig.
Det her LO lavede jeg til loge i går, det er lavet efter en skitse.Papiret er fra simply stories og en total fed drengeserie. Jeg tro jeg kommer til at lave mange LO med den serie. Titlen er noget Sebastian selv sagde om sig selv en dag da vi kørt i bil og straks var jeg der med kameraet, syntes bare at den kommentar var så fantastisk.
Det her LO lavede jeg også i går. Der skulle være et lige antal billeder og så måtte pynten kun være gul, gilc, orange, lilla og grøn. Billederne er fra en skøn scrapweekend. Papiret er fra pion, swilen har jeg skåre på silhouettenog den store blomst er hjemmelavet.
Håber i alle får en skøn ny uge og tusind tak for alle kommentarerne :0)
scraphilsner
maria

søndag den 18. marts 2012

Så gik endnu en uge, og foråret er på vej :0) ungerne har været meget mere ude i denne her uge end de har været længe. Nu er det lyst om morgen når vi står op og lyst efter aftensmaden, hvor er det bare skønt :0) Det er ikke blevet til så meget scrap i denne her uge, da kalenderen har været tæt pakket.
Jeg er begyndt på projeckt life. Skøn måde at huske de små hverdags ting på. Jeg har lavet de fleste uger men ikke helt færdig, så uge 9 er den første uge som er helt færdig ;0) i de små bøger med skole hjem har jeg skrevet lidt om hvad der blev sagt. Jeg har brugt papir fra prima og kaiser kraft.
Det her LO begyndte jeg på da vi var på convention, noget farverigt, og derfor noget udfordrende, papiret er fra erco park, er generalt blevet ret glad for papiret der fra.
mange scraphilsner
maria

søndag den 11. marts 2012

Hold da op en fanstisk weekend på fyn. Fredag dragede Annette og jeg mod fyn for endnu en gang at deltage i convention. Som altid en super weekend med scrap, snak, shopping og et super skønt selskab. Det er ikke vildt meget jeg fik lavet, men et par design opgaver for scrapfactory blev det da til :0) LO her har jeg lavet for et par uger siden, men derfor skal i da ikke snydes for dem :0)
Papiret på det første er fra pion design, og så har det fået en masse glimmer, noget jeg ikke bruger så meget for tiden.
Her et Lo af min veninde og en af hendes piger. Papiret er fra kaiser kraft, blonden er lavet med min TH dies og blomsterne har fået en masse glimmermist.
Det blev et lidt kort indlæg, for efter sådan en dejlig weekend er jeg lidt træt.
mange scraphilsner
maria

søndag den 4. marts 2012

Skønt med en weekend i det kreative tegn, i går nåede jeg 2 LO og i dag har jeg allerede nået en llille gave til min veninde, som har fødselsdag i morgen.
Ugen har stået på skole hjem og div andre møde, så dejlig med en afslappende weekend.

Mellem jul og nytår var ungerene med deres far og bedsteforældre ( jeg var på arbejde ) i tivoli og inden de tog afsted havde jeg sagt de nu skulle huske at tager billeder. Papiret er fra E park, blingen har jeg farvet med alkohol ink og det samme tandhjulene.
Og så gik der lige farver i den, jeg er normalt ikke så glad for at scrappe gult, så det var lidt af en udfordring. Papiret er fra forskellige og nogle af den fra restekassen.

Og så har jeg jo haft en udfordring kørende med Annette og Lisette, om hvem der havde flest mønsterpapir, thickers og stempler.

Her er hvad jeg har

Mønsterpapir : 1208
thickers : 122
stempler : 533
og så til vinderen af vores e-skitsebog


Og vinderen blev LAM

Lisette, send din emailadresse til hej@creativepublishing.dk
og skrive du har vundet på min blog, så får du bogen i morgen

rigtig dejlig dag til jer alle sammen

scraphilsner
maria