onsdag den 30. november 2011

Så er det vist på tide jeg får opdateret min blog :0) Syntes vi har haft rigtig travlt på det sidste. Massere af ting på ungernes skole og børnehave og så har alle været syge og ingen på samme tid. Jeg er den sidste i rækken af sygdom, så her ligger jeg .



I oktober var der scrapfestival på scrapsisters. Jeg deltog så meget jeg kunne da vi samtidig lavede stue og mit scraphjørne. Her har jeg brugt noget af det nye papir fra bobunny som jo egenlig er vinterpapir men jeg valgte at bruge det til et sommerbilleder :0)





Her har jeg brugt papir fra simple stories, noget super lækkert papir som jeg ikke har haft købt før men det er bestemt ikke sidste gang. Billedet er et gammelt et jeg fandt i gemmenerne af Sebastian. Tagen og tandhjuler lavet med metaltape, super fed teknik.


Nogle gange taler billederne bare for sig selv, og det syntes bestemt det her er et af dem. Christoffer og Philina har bare et eller andet helt specielt sammen. Papiret er noget gammelt fra BG.


Da Bertrams børnehave lukkede var vi så heldige at vi fik de billeder de havde på en usb og der er bare nogle fantastiske billeder imellem :0) Papiret er fra ja det husker jeg faktisk ikke, men det var noget sofie http://fruhansenscrap.blogspot.com/ havde med da vi var på convention og så tænkte jeg det må jeg ha selv det er noget af en udfordring for mig :0)





Rigitg god dag til jer alle sammen og mange tak for jeres kommentar.




mange scraphilsner


maria