onsdag den 12. januar 2011

Så er året kommet godt igeng igen, alle ungerne fritidsaktiviteter er igang igen så nu køre jeg taxi igen :0)
Her er mit års første Lo. Nytårsaften forsvandt de 3 tøser ind på Talles værelse og efter lang tid kom de ud med topperet hår og mega meget make up, de var super flotte. Der kom en masse skønne billeder ud, først tog jeg en masse billeder og så sendte vi dem ovenpå så de selv kunne tage nogle billeder :0). Papiret er fra MME, blomsterne har jeg selv lavet punchet ud i hvidt karton og derefter har de fået ditress ink-
Det her Lo lavede jeg til mine forældre i julegave, så de kunne få skiftet det LO de har hængende ud, det havde et par år på bagen. Papiret er fra BG. Blomsten har jeg lavet af foerstof og glimmermist.

På scrapsisters har jeg meldt mig til dagbogsklub, her er min forside. jeg har valgt at lave den i 30*30 og inden i skal der så været nogler små minebøger lignende ting, det er lidt svært at forklare :0). skal nok vise det her på bloggen når jeg når så langt.
mange scraphilsner
maria


lørdag den 1. januar 2011

Rigtig godt nytår

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE SAMMEN
selv om jeg ikke har haft så meget juleferie som resten af familien har jeg alligevel fået scrappet en del. Mit mål for 2010 var at nå 100 LO og det nåede jeg lige præcis :0) har selfølgelig også lavet en masse kort og andre ting, men det har jeg ikke tal på :0)

i mit køkken har jeg altid et LO hængende af hver af børnene og nu var det tid til udskiftning igen :0) LO med sebastian har jeg lavet med noget gammelt papir jeg havde liggende hvor det er fra ved jeg faktisk ikke. Det her LO er et af dem jeg er blevet rigtig godt tilfreds med, syntes det blev rigtig cool LO.
Og så et rigtig prinsesse LO af Philina. Papiret er fra MME, syntes det er nogetrigtig lækkert papir. Det er nu skønt at kunne lave noget i tøse farver med alle de drenge LO det bliver til her :0)

Her har jeg brugt noget af det nyeste papir fra BG og jeg er vild med det. Blomsten er hjemmelavet af organza og glimmermist.


og så endnu et køkken LO af super seje william. papiret her ved jeg faktisk heller hvor er fra kun det bageste der er fra g45. jeg har brugtu dies fra tim holz dem bliver jeg aldrig tror jeg aldrig jeg bliver trætte af.



Det her blev så LO nummer 100 i 2010 ( beklager uskarpheden) Da vi var ude og fælde juletræ havde jeg selfølgelig kamera med og fik ikke taget mindre end 126 billeder. Det blev bare til en masse fantastiske billeder :0)
mange scrap hilsner
maria