fredag den 26. februar 2010

Da http://piabau.blogspot.com/ der er designer på http://sukkersott.blogspot.com/ spurgte om jeg ville være designervikar for hende på denne fredag blev jeg meget glad og sagde straks ja. Opgaven var en skøn skitseudfordring Jeg har brugt papir fra prima, en masse skønne blomster og bling. De farver jeg har brugt er klart nogle af min ynglings farver .

Håber i har lyst til at kigge forbi http://sukkersott.blogspot.com/

onsdag den 24. februar 2010

Ja scrap bliver det ikke så meget af for tiden, men lidt er det blevet til i år som jeg ikke har vist her på bloggen. Vores liv er lige nu lidt kaotisk, Natalie ligger på sygehuset nu på 5. uge, så det er ikke nemt at få tid til det hele, og så det jo scrap der må vige pladsen :0(
Det her LO lavede jeg da jeg mødtes med nogle skønne scraptøser. Billedet tog jeg da vi var ude og fælde juletræ. Christoffer er vild med at få taget billeder så det er ikke noget problem at få en masse gode billeder af ham.
I november havde vi ungerne til fotograf. Lige nu er jeg ved at lave LO et med hver af børnene til min rammer i køkkenet.

her er LO med william tandhjulene har jeg skåret ud på silhoutten, jeg har givet dem flere gange klar embrossing og så har jeg knækket dem, det giver en fed efekt syntes jeg.


På LO her af sebastian har jeg brugt papir fra Kaiser kraft og igen har stjerner fået embrossing og knækket.
Det var såå lige lidt for mig af ,her i en travl hver dag.