lørdag den 26. december 2009

Ja jeg er her endnu :0) Jeg håber i alle har haft en rigtig dejlig jul. Vi havde en skøn juleaften for første gang havde vi med begge hold bedsteforældre og moster til juleaften. I dag har vi været hos min forældre til julefrokost.
Vores liv har været gemmen store forandringer her i december måned. Christoffer har skiftet skole, Natalie har fået en diganose på sin fod og har været til en masse forskellige læger og så har jeg fået arbejde efter 2½ år her hjemme. Så det kræver lidt tilvending, men forløbig går det super godt. Kan godt mærke at der ikke er så meget tid til scrap mere, men lidt bliver det stadig til hver dag.

i starten af november havde vi alle børnene til fotograf hos http://www.haj.dk/. Det blev til nogle vild fantastiske billeder så jeg kommer ikke til at mangle billeder forløbig. Her er det et billede af alle ungerne, bertram var ikke vild med at blive fotograferet, så vi fik ikke mange billeder med ham der smiler.

Papiret er fra websters page´s og prima

Her er igen et LO med weberst page´s, er vild med det papir. Her er det philina og en af vores gode venner johnny, da vi i foråret var ude og geocache.

Det her LO lavede jeg til scrapfestivald inde på scrapsisters, nåede desværre ikke at blive færdig med det til tiden. Papiret er fra prima


Det her LO er også lavet med papir fra prima. En gang imellem tror jeg min børn er lidt trætte af at jeg ikke bare kan nøjes med at tage et billede af dem men skal have mange hver gang :0)
fortsat god aften, glæder mig til i morgen hvor der er cypercrop på www.scrapsisters.dk så nu vil jeg se at få ryddet mit scrapbord op så jeg er klar :0)