søndag den 24. august 2008

skolestart

Så er vi helt tilbage til den almindelige hverdag igen efter en dejlig lang sommerferie. hvert år ved skolestart bliver ungerne fotografert, det er sjovt at se hvor meget der sker med dem på et år.
Det her Lo med christoffer var egenlig lavet til udfordringen på 123 scrap men jeg kom til at bruge andre farver end var tilladt, men sådan kan det jo gå.
Det her blevet lavetjeg til freescrap hos dream papers sidste gang, det er længe siden jeg har lavet et helt Lo på sådan en aften.
i dag fik jeg så lavet sebastians skolestart Lo færdigt. ja alle 3 skole LO blevet meget domineret af sort.
Jeg er træt af at se på kopier af ungernes skoleskemaer, så her i eftermiddag blev der lidt fornyelse til vores køleskab.

torsdag den 21. august 2008

og endnu en blog candy

Kig lige forbi Tanja`s side, hun har nu haft besøg af mere end 3000 gæster og holder derfor blog candy
http://tanjas-hule.blogspot.com

blogcandy

Se lige her, der er super blog candy på Fru Hansens
kælderhttp://fruhansenscrap.blogspot.com/2008/08/blog-candy-0.htmlPå torsdag d. 21-8 er det 2 år siden Fru Hansens kælder åbnede.Det fejre vi med fødselsdag i butikken lørdag med pølser, sodavand og kagemand og selvfølgelig en masse VILDE tilbud!Vi kører nøjagtig som sidst alle tilbuds papirer til 1 kr...Webshoppen skulle ligeledes meget gerne være klar til lørdag med nogle dejlige fødselsdagstilbud:0) (Her er den dag åben fra 10-13)Håber rigtig mange kigger forbi i butikken, men ikke mindst også i vores nye webshop fra på lørdag.Men, man... Jeg har også en lille gave til jer;0) Her udloddes to sæt blog candy med en masse forskellige stempel motiver, Prima blomster, Madikken stempel og et Magnolia stempel.Det du skal gøre for at deltage er, at kopiere og linke dette indlæg på din blog samt kommentere i indlægget herunder. Blandt alle kommentarerne, trækkes der lod i butikken lørdag inden lukketid. Sidste frist for kommentarer er lørdag inden kl. 12 middag.På gensyn;0)

onsdag den 13. august 2008

lidt nyt

Den 2. August blev philina 1 år, det er helt vild så hurtigt tiden går. Hun er ikke længere nogen lille baby, nu en lille pige der stavre rundt og kravler op alle steder :0)
Vi har besluttet at jeg skal gå hjemme det næste år ( så jeg har sagt mit job op ) og passe philina og Bertram her hjemme. Er helt vild glad for det, hvor er det bare fedt at jeg skal passe mine egne børn.

For tiden bliver det mest til kort, kortkassen er godt nok tom så den trænger til en opfylding :0) og så har jeg lige købt en masse nye stempler.
Det her stempel har jeg lånt af Annette.Hun er da bare for skøn hende sarah kay. papiret er fra kaiser , er helt vild med det.

Tak fordi du kiggede forbi :0)