onsdag den 30. juli 2008

Hjemme igen

Så er vi hjemme igen efter 14 dage i ungaren eller det blev kun til 12 dage for vejret var bare ikke med os. så vi valgte at køre hjem til den danske sommer.
Nogle dag var det super godt vejr og ungerne fik rigitg badet, det er det man kalder sommerferie :0)
Men lige så mange gode dag var det bestemt også dålige, med regne meget af dagen. I det ene af de telte vi havde lejet kom der vand ind, så alt blev bare vådt og klamt. ikke nok med det også regnede så var det også kold, så vi måtte ud og købe noget mere tøj, for vi havde jo pakket sommertøjet :0(
men det var godt jeg havde taget nogle scrapting med, så det var dejligt at kunne scrappe når nu ikke vejret var til andet. Natalie og hendes veninde og deres fædre var til Avirl Lavigne koncert og pigerne havde virkelig gået op i forberedelserne. så de måtte lige stille op til fotografering inden de susede ud af døren.
Der er stor på de 2 Lo jeg fik lavet der nede. Her er det Philina og hende "kærste" der hygger sig med at spille musik, de skiftes til at spille og danse, de var bare så søde
Lidt kort blev det også til har kun fået fotograferet det ene.

lørdag den 5. juli 2008

lidt nyt

Det var en kedelig gavepose fra inspiraton. Natalies klasse skulle af med deres super god matematiklærer, de skal have ny næste skoleår. men jeg kunne ikke ha at hun skulle en så kedelig pose, så der måtte ske lidt med den.
Så bliver det ikke til så mange LO jeg får lavet for tiden mest kort.men min halv tomme kort kasse træmger også til lidt fyld :0)

i morgen skal vi til fødselsdag hos vores venners datter, eller det vil sige kun mig, philina og natalie. Drengene er på ferie hos bedsteforældrerne og john er på roskilde festival. han fik stjålet sin pung der nede mens han lå og sov, hans kammerat fik klippet sit armbånd af, hvad tænker folk på.
Så hele frdagen gik med att få spærret div kort og hos politiet, humøret var ikke ret højt der ned.
problemt var også hans kørekort var der og vi står og kører på ferie på fredag, men sent i går aftes ringede han , at hans pung var fundet :0) pengene var selfølgelig væk men det andet var der JUBIIII